Note: You need to be fluent in both Dutch and English to be eligible for this position since you will need to communicate on a daily basis with international colleagues as well as Dutch suppliers.

 

Wie zijn wij?

The Hyve is een jong, internationaal IT bedrijf, gevestigd in het centrum van Utrecht. Kort gezegd leveren wij oplossingen die researchers in de life-sciences ondersteunen met behulp van software. The Hyve bestaat uit ongeveer 40 mensen, waarvan de helft vanuit het buitenland in Utrecht is komen werken. De man/vrouw-verdeling is gelijk, wat in de IT-sector best wel uniek is.

 

Wie zoeken wij?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een vierdejaars stagiair hbo officemanagement en marketingcommunicatie. We kunnen namelijk een handige hand gebruiken op gebied van office management en sales. Deze ondersteuning zoeken wij vanaf januari 2020 voor minimaal 10 weken.

 

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven student op zoek naar een interessante stage. Jij wilt deel uitmaken van een bedrijf met een duidelijke missie, dat bijdraagt aan gezondheid van mensen. Natuurlijk voel jij je thuis in een jong, internationaal team en spreek en schrijf je goed engels. Tot slot heb je interesse in verschillende culturen en kun jij je gemakkelijk aanpassen.

 

Wat ga jij doen?

Tijdens jouw stageperiode maak je deel uit van ons office management team. Hiervoor zal je uiteenlopende taken vervullen op het gebied van inkoop, conferentie-ondersteuning en facility management. Ook zal je een ondersteunende rol vervullen in ons sales team. Denk hierbij aan het onderhouden van ons systeem t.a.v. potentiële klanten.

 

Interesse? Reageer!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

– Marit Kaiser (Office manager) te bereiken op office@thehyve.nl;

– Harry van Haaften (Managing director) te bereiken op hr@thehyve.nl

Of neem telefonisch contact op via +31307009713. Stuur bij interesse een motivatiebrief en een CV naar één van de bovenstaande e-mailadressen.